Ülőgarnitúra, kanapé

Santa Fe fix U form

0 % befizetővel elvihető! És még egy ütős ajánlat mára! Ez a darab nemcsak jól néz ki, hanem még kényelmes is! Nagyon erős sötétszürke puha anyaggal van bevonva, ülőfelülete minőségi rugózott, és rengeteg extrával van ellátva. Tetszőlegesen beállíthatóak a hosszabbik oldalán lévő ülések mélységei, fejtámlájának dőlésszöge mindenhol állítható, illetve kartámlája racsnisan állítható. Nem ágyazható, viszont mivel lehet az ülésmélységet állítani, így akár két ember is el tud rajta kényelmesen aludni. Mérete óriási, így akár az egész baráti társaság vagy család elfér rajta. Mérete: 195 / 370 / 280 cm Ára: 345 000 ft (Santa fe) És nem elég, hogy ebben az árban megkapja ezt a szépséget, hanem mi még adunk mellé egy zenélő puffot is, ami tuti jól fog jönni a nyáresti bulizós-grillezős partykhoz. (Az ajándék értéke 25 000 Ft, ez pénzre nem váltható, ha nem kéri az ajándékot a bútorhoz, akkor sem csökkenti a bútor vételárát)

Ár : 345000

Santa Fe sarok (kisebb vil.szürke)

0 % befizetéssel elvihető Ő is egy nagy kedvencünk, és aki igazán igényes és kényelmes bútort szeretne, benne megtalálja a számítását. Anyaga középszürke, finom puha vastag szövet. Ülőfelülete nagyon kényelmes minőségi rugózott, és ezt a kényelmességet a RELAX funkciók tovább fokozzák, ugyanis be lehet állítani minden egyes ülőrésznél az ülésmélységet, és még a fejtámlák dőlésszögét is tetszőlegesen. Járnak hozzá a derékpárnák is, és a kartámlák dőlésszöge is állítható...Szóval tökéletes bútor. Nem ágyazható, de mivel az ülésmélységet lehet szabályozni, így akár két kisebb ember is el tud rajta aludni.Ja, és van egy nagy ágyneműtartója is. Mérete: 325 / 185 cm. Ára: 240 000 Ft (Santa Fe) És nem elég, hogy ebben az árban megkapja ezt a szépséget, hanem mi még adunk mellé egy zenélő puffot is, ami tuti jól fog jönni a nyáresti bulizós-grillezős partykhoz. (Az ajándék értéke 25 000 Ft, ez pénzre nem váltható, ha nem kéri az ajándékot a bútorhoz, akkor sem csökkenti a bútor vételárát)

Ár : 240000

Angel viIágosszürke sarok ajándékkal

0 % befizetéssel elvihető Modern és stílusos sarokgarnitúra, ami otthona igazi gyöngyszem lesz.Fejtámlái és kartámasza racsnisan állítható, ágyazható, ülőfelületen nosag rugozatú, és térben is elhelyezhető szépen ívelt és anyagával bevont hátoldala miatt. Balos állású, anyaga világos szürke erős de puha szövet. Mérete: 225 / 300 cm, kinyitva a fekvőfelülete 220 / 140 cm. Ára: 240 000 Ft (Angel) És nem elég, hogy ebben az árban megkapja ezt a szépséget, hanem mi még adunk mellé egy zenélő puffot is, ami tuti jól fog jönni a nyár esti bulizós-grillezős partykhoz. (Az ajándék értéke 25 000 Ft, ez pénzre nem váltható, ha nem kéri a bútorhoz az ajándékot, az áru értékét / vételárát akkor sem csökkenti)

Ár : 240000

Angel sötétszürke sarok ajándékkal

0 % befizetéssel elvihető. Modern és stílusos sarokgarnitúra, ami otthona igazi gyöngyszem lesz.Fejtámlái és kartámasza racsnisan állítható, ágyazható, ülőfelületen nosag rugozatú, és térben is elhelyezhető szépen ívelt és anyagával bevont hátoldala miatt. Jobbos állású, anyaga sötétszürke erős de puha szövet. Mérete: 300 / 225 cm, kinyitva a fekvőfelülete 220 / 140 cm. Ára: 240 000 Ft (Angel) És nem elég, hogy ebben az árban megkapja ezt a szépséget, hanem mi még adunk mellé egy zenélő puffot is, ami tuti jól fog jönni a nyár esti bulizós-grillezős partykhoz. (Az ajándék értéke 25 000 Ft, ez pénzre nem váltható, ha nem kéri a bútorhoz az ajándékot, az áru értékét / vételárát akkor sem csökkenti)

Ár : 240000

Rondo sarokülő ajándékkal

Egyedi formavilág, semmi máshoz nem hasonlítható kényelem jellemzi ezt a sarokülőt. Ha elege van az egy sémára készült kanapékból, akkor ez az ön bútora. Szófa szerűen ívelt karfáival, valamint bordázott ülőfelületével különleges látványt biztosít. A bútor ágyazható, és ágyneműtartós is, egy fedőmatraccal pedig mindennapos alvásra is tökéletesen alkalmas. Anyaga fekete öltöny anyag és vastag, erős szürke szövet kombinációja. Mérete: 200 / 300 cm, kinyitva fekvőfelülete 145 / 210 cm. Ára: 215 000 Ft És nem elég, hogy ebben az árban megkapja ezt a szépséget, hanem mi még adunk mellé egy zenélő puffot is, amit tuti jól fog jönni a nyáresti bulizós-grillezős partykhoz. (Az ajándék értéke 25 000 Ft, ez pénzre nem váltható, ha nem kéri a bútorhoz az ajándékot, az áru értékét / vételárát akkor sem csökkenti)

Ár : 215000

Szürke bőr sarokülő

0 % befizetővel elvihető Ha igazán tartós bútort szeretne, akkor ő tökéletes választás lehet. Az illata, pedig fenomenális, ugyanis valódi bőrből készült minden látható felülete. Nagyon szép szürke színe van, és hihetetlenül kényelmes. Ezt a kényelmességet nemcsak a minőségi rugózott ülőfelület adja, hanem a RELAX funkciók is, ugyanis be lehet állítani minden egyes ülőrésznél az ülésmélységet, és még a fejtámlák dőlésszögét is tetszőlegesen. Megemlítjük még, hogy járnak hozzá a derék párnák is, illetve a kartámlájaja is állítható… Szóval ő tényleg tökéletes bútor. Ágyazható, van egy picike ágyneműtartója és térben is elhelyezhető. Mérete: 300 / 240 cm, kinyitva a fekvőfelülete 220 / 150 cm. Ára: 350 000 Ft És nem elég, hogy ebben az árban megkapja ezt a szépséget, hanem mi még adunk mellé egy zenélő puffot is, ami tuti jól fog jönni a nyár esti bulizós-grillezős partykhoz. (Az ajándék értéke 25 000 Ft, es pénzre nem váltható, ha nem kéri a bútorhoz az ajándékot, az áru értékét / vételárát akkor sem csökkenti)

Ár : 350000

Vermont sarokülő

0 % befizetővel elvihető Fekete-szürke színösszeállítású, nagyon puha anyagú sarokülő, mely ágyazható, ágyneműtartós, térben elhelyezhető, és az állása is fordítható (összeszerelhető jobbos és balos állásban) Azoknak ajánljuk, akik szeretik a keményebb ülőfelületet. Mérete: 200 / 235 cm, kinyitva a fekvőfelülete 130 / 195 cm. Ára: 185 000 ft (Vermont)

Ár : 185000

Candy sarokülő

Egyszerű, de annál mutatósabb kis sarokülő a most divatos sötétszürke-fekete színösszeállításban, anyaga pedig nagyon vastag plüssös jellegű erős anyag. A bútor ágyazható, ágyneműtartós, fordítható állású, térben is elhelyezhető, szivacsos ülőfelületű sarokgarnitúra. Mérete: 280 / 195 cm, kinyitva a fekvőfelülete 123 / 205 cm. Ára: 115 000 Ft (Candy)

Ár : 115000

Pisa sarokülő

Kár, hogy nem lehet virtuálisan megtapintani, mert ennek annyira imádnivalóan finom anyaga van, hogy nagyon A bútor ágyazható, ágyneműtartós, térben is elhelyezhető, ülőfelülete pedig minőségi rugózott. Azoknak ajánljuk, akik a magasabb háttámlás bútorokat keresik. Színe nagyon kellemes halványszürke, anyaga pedig bársonyos tapintású nagyon finom erős szövet Mérete: 245 / 165 cm, kinyitva a fekvőfelülete 190 / 122 cm. Ára: 195 000 Ft (Pisa) És nem elég, hogy ebben az árban megkapja ezt a szépséget, hanem mi még adunk mellé egy zenélő puffot is ami tuti jól fog jönni a nyáresti bulizós-grillezős partykhoz (Az ajándék értéke 25 000 Ft, ez pénzre nem váltható, ha nem kéri a bútorhoz az ajándékot, az áru értékét / vételárat akkor sem csökkenti)

Ár : 195 000 Ft

Plüss frappé sarok

Ő is egy nagyon helyes, kis helyigényű praktikus ülőgarnitúra, és nagyon kellemes frappé színe van, anyaga pedig plüss. Ágyazható, ágyneműtartós, állítható RELAX fejtámlas, térben is elhelyezhető, ülőfelülete pedig rugós. Mérete: 165 / 250 cm, kinyitva a fekvőfelülete 125 / 190 cm. Ára: 155 000 Ft

Ár : 155 000 Ft
1 / 3