Ágy

200 x 200 cm-es tömör bükkfa ágy

Azonnal vihető❗️ A modern dizájn és a nagy stabilitás ötvöződik ebben az ágyban, ezáltal megalapozva a nyugodt éjszakákat. A fekvőfelület alatt négy kihúzható rekesz található, amelyek rengeteg tároló helyet kínálnak az ágyneműnek vagy a ruháknak. A szintetikus barna bőrrel bevont háttámla kellemes kontrasztot mutat az ágy színével, ezáltal feldobva kinézetét. 2 db különálló matrac található benne, gondolván pedig a párok súly különbségeire az egyik H2-es a másik pedig H3-as keménységgel. Mindezek tetejébe mi adunk mellé egy 6 cm vastag luxus minőségű fedőmatracot is melynek huzata levehető és mosható. Magas prémium minőség, tömör bükkfából. Németországban megkapta a tartós termék minősítést. Mérete: Fekvőfelületének nagysága 200 / 200 cm, teljes mérete 206 / 204 cm. Ára teljes pompájában ahogy a képeken látható: 269 000 Ft

Ár (Ft) : 269000

Kalli boxspring ágy világítós éjjeliszekrényekkel

Azonnal vihető❗️ Nagyon masszív, kellemes színű boxring ágyunk érkezett melyhez jár 2 db különleges éjjeli szekrény is. A bonell rugós ágytest biztosítja a nyugalmas alvás alapját, és ezt egészíti ki a hét zónás, H4-es keménységű, táskarugós matrac, mely 140 kg-ig terhelhető oldalanként. Ennek legfőbb előnye a csúcs rugalmasság és a gerinc illetve ágyék támaszték megerősítése. A boxspring ágy lényege, hogy rács vagy lamella helyett (ezek eltörhetnek, leszakadhatnak) a matrac/matracok egy rugórendszeren fekszenek, ezáltal a ránehezedő súly egyenletesen oszlik el rajta. Tulajdonképpen “lengéscsillapítóként” szolgál, ezáltal növeli a matrac élettartamát, hatékonyságát, mivel kíméli terhelését. Térjünk egy picit rá az éjjeliszekrényekre is. Mint ahogy a fotókon láthatják, 2 db hófehér textilbőrrel bevont éjjel jár hozzá, melyeknek az a különlegessége, hogy beépített világítás van bennük, tehát külön éjjeli lámpára sincsen szükségünk. A tetején lévő üveglap alatt izzó található, melyet egy kapcsoló segítségével tudunk ki és bekapcsolni. Aljában egy mélyebb fiók van. Ágy mérete: fekvőfelületének nagysága 180 / 200 cm, teljes mérete 185 / 212 cm, fekvőfelület magassága 61 cm. Éjjeliszekrény mérete: 43 cm széles 43 cm mély 54 cm magas. Ára: 364 000 Ft (Kalli)

Ár (Ft) : 364000

FOGLALVA❗️Vancouver 180 / 200 cm-es ágyneműtartós antracit Boxspring ágy

Azonnal vihető❗️ Nos ez az ágy is azok közé tartozik, amit szívesen megfognék, és hazavinnék és szerintem ki sem kelnék belőle…Hívogató a formája, az anyaga eszméletlenül finom bársony, és a kényelmessége pedig mindent felülmúl. A bonell rugós ágytest biztosítja a nyugalmas alvás alapját, és ezt egészíti ki a hét zónás, H3-as keménységű, táskarugós matrac, mely 120 kg-ig terhelhető oldalanként. Ennek legfőbb előnye a csúcs rugalmasság és a gerinc illetve ágyék támaszték megerősítése. A boxspring ágy lényege, hogy rács vagy lamella helyett (ezek eltörhetnek, leszakadhatnak) a matrac/matracok egy rugórendszeren fekszenek, ezáltal a ránehezedő súly egyenletesen oszlik el rajta. Tulajdonképpen “lengéscsillapítóként” szolgál, ezáltal növeli a matrac élettartamát, hatékonyságát, mivel kíméli terhelését. Nagyon fontos benne, hogy mindkét oldala alatt óriási ágyneműtartó található, melyek gázrugó segítségével könnyedén kezelhetőek. És itt nem állunk meg, mert adunk hozzá egy 7 cm vastagságú szuper fedő matracot is, melynek huzata levehető és mosható. Méretek: - fekvőfelület mérete: 180x200 cm - fejvég mérete: 200x126x12 cm - teljes méret összeszerelve: 200x126x225 cm - fekvőfelület magasság: 60 cm. Ára: 319 000 Ft (Vancouver)

Ár (Ft) : 319000

180 / 200 cm-es tömör bükk ágy

Azonnal vihető❗️ A modern dizájn és a nagy stabilitás ötvöződik ebben az ágyban, ezáltal megalapozva a nyugodt éjszakákat. A fekvőfelület alatt négy kihúzható rekesz található, amelyek rengeteg tároló helyet kínálnak az ágyneműnek vagy a ruháknak. A ferde háttámla szinte hívogatja Önt, hogy pihentető órákat töltsön olvasással és tévézéssel. A fej végén mindkét oldalon egy szabadon lebegő polc található, amelyen egy jó könyv és egy éjjeli lámpa is elfér. Magas prémium minőség, tömör bükkfából. Németországban megkapta a tartós termék minősítést. Mérete: Fekvőfelületének nagysága 180 / 200 cm, teljes mérete 251 / 211 cm. Ára ráccsal: 189 000 Ft

Ár (Ft) : 189000

Tunis fotelágy

Azonnal vihető❗️ Ez a kanapé / heverő, egy praktikus, egyszemélyes, tetszetős kis darab ágyneműtartóval és teljes értékű ággyal. Pótágynak, vagy ifjúsági szobába tökéletes választás, ez a fotelágy. Anyagában puha szürke szövet. Hideg habos és hullámrugós No-Sag ülőfelülettel rendelkező kanapé, kis helyigénnyel. Mérete: 82 / 82 cm, kinyitva a fekvőfelülete 82 / 200 cm, ülésmagassága 44 cm. Ára: : 74 000 Ft (Tunis)

Ár (Ft) : 74000

Dallas 180 x 200-as fehér textilbőr ágy

Azonnal vihető❗️ 180 X 200 cm-es fekvőfelületű fehér textilbőr ágyunk érkezett, melynek kifejezetten jól áll az ezüst díszítés. Egyszerű formatervezésű, de ami igazán különlegessé teszi az a dupla bambusz rácsozat és a hihetetlenül kényelmes matrac. A matracról leírást az utolsó két képen talál, illetve beszúrjuk ide a német oldalt is ahol tud tájékozódni róla: https://www.emma-matratze.de/emma-one-matratze/ Lényege, hogy egy hétzónás, H3-as matrac található benne ami tökéletesen eloszlatja a testsúlyt. A fölső réteget egy nyitott pórusú légáteresztő hab, a második réteg egy viszkó elasztikus hab mely a testhőnek köszönhetően a lehető legjobban alkalmazkodik a testsúlyhoz, a harmadik réteg egy HRX habréteg, ami speciális bemetszésekkel stabilizálja a testet, különösen a medencét illetve vállat tökéletesen tartja. Teljes mérete: 185 / 212 cm, fekvőfelület magassága 46 cm. Ára: 174 000 Ft( Dallas) Teljes mérete:

Ár (Ft) : 174000

Maine 160x200 cm-es capuccino boxspring memóriás fedőmatraccal

Azonnal vihető 0 % befizetéssel elvihető (Cofidis) Nagyon kellemes kapucsínó színű és finom anyagú hihetetlenül kényelmes darabunk érkezett. Felépítése a már jól ismert boxspring ágyakéhoz hasonlóan úgy alakul, hogy az alsó ágytest hullámrugós, azon 2 db hétzónás H3-as erősségű zsákrugós matrac található. Mint minden ágyunkhoz, ehhez is természetesen jár a fedőmatrac is, de ennél a darabnál egy csúcs szuper 7 cm vastagságú memóriahabos matrac az ajándék. Mérete: fekvőfelületének nagysága 160 / 200 cm, teljes mérete 182 / 218 cm, fejtámla magassága 100 cm, fekvőfelület magassága 60 cm. Ára: 284 900 Ft (Maine)

Ár (Ft) : 284900

120 x 200-as tölgy álló szekrényágy

Azonnal vihető❗️ 120 / 200 cm-es A Wimex »Juist« lenyitható szekrényágya ideális kis helyiségekben vagy vendégágyként. Ha nem használják, akkor egy modern szekrény kinézetét kelti, amely vonzó tölgyfa dekorációjának és egyenes vonalainak köszönhetően harmonizál szinte minden stílussal. Az elülső kialakítás dekoratív hosszanti marással és diszkrét lapos fogantyúval rendelkezik. Az integrált ágy egyetlen mozdulattal függőlegesen kihajtható. Az oldalsó lábtartók kihajthatók, hogy kényelmes ágymagasságot teremtsenek. A helytakarékos ágy kényelmes rácsozással van felszerelve és könnyen tisztítható bevonattal ellátott felületek jellemzik. Mérete: Fekvőfelületének nagysága 120 / 200 cm, teljes mérete 213 / 132 cm, maximális terhelhetősége 100 kg., belevaló matrac maximum vastagsága 18 cm. Ára matrac nélkül: 140 000 Ft

Ár (Ft) : 140000

90 x 200 cm-es tölgy álló szekrényágy

Azonnalvihető❗️ A Wimex »Juist« lenyitható szekrényágya ideális kis helyiségekben vagy vendégágyként. Ha nem használják, akkor egy modern szekrény kinézetét kelti, amely vonzó tölgyfa dekorációjának és egyenes vonalainak köszönhetően harmonizál szinte minden stílussal. Az elülső kialakítás dekoratív hosszanti marással és diszkrét lapos fogantyúval rendelkezik. Az integrált ágy egyetlen mozdulattal függőlegesen kihajtható. Az oldalsó lábtartók kihajthatók, hogy kényelmes ágymagasságot teremtsenek. A helytakarékos ágy kényelmes rácsozással van felszerelve és könnyen tisztítható bevonattal ellátott felületek jellemzik. Mérete: Fekvőfelületének nagysága 90 / 200 cm, teljes mérete 213 / 102 cm, maximális terhelhetősége 100 kg., belevaló matrac maximum vastagsága 18 cm. Ára matrac nélkül: 120 000 Ft

Ár (Ft) : 120000

Levana 200x200 cm-es oliva színű ágy

Azonnal vihető❗️ 0 % befizetővel elvihető❗️ Hát ő is egy lenyűgöző darab mind kényelmileg, mind pedig kinézetileg. Amikor a modernitás keveredik az időtálló fával, akkor ez születik belőle. Csodálatos kompozíciót alkot ez az oliva színű, erős szövettel bevont tömör tölgyfa kerettel rendelkező boxspring ágy. Az összeállítása úgy fest, hogy alul van egy bonell rugós ágytest, ezen 2 db táska rugós ❗️H4-es ❗️erősségű matrac található egy huzatban, ezáltal nincs szétcsúszási lehetőség , és mindezek tetejében még egy fedőmatracot is tartalmaz ez az ár, melynek huzata levehető és mosható. Ha ez a szépség nem lenne elég, akkor felhívnánk figyelmüket az ágyhoz járó led lámpákra, melyekben beépített USB csatlakozó is van. Szóval... Mérete: teljes nagysága 220 / 213 cm, fekvőfelületének nagysága 200 / 200 cm, Fejtámla magassága 112 cm, fekvőfelület magassága 59 cm. Ára: 290 000 Ft (Levana)

Ár (Ft) : 290000
1 / 2