MH Bútor

Dohányzóasztalok/Íróasztalok

Márvány mintás kerek dohányzó

Azonnal vihető❗️ Márványmintás kör dohányzóasztal krómozott fém vázzal. Mérete: 45,5 cm magas és 50 cm az átmérője. Ára: 23 000 Ft >>Marble<<

Ár (Ft) : 23000

Fehér Tezaur gamer asztal led világítással

Azonnal vihető❗️ Ingyenes szállítás és összeszerelés 50 km-es körzeten belül, pl. Budapest, Kecskemét, Cegléd, stb… egész területére, illetve 50 km-en túl nagyon kedvező ár az ország egész területére ❗️ Dolgozószobája a LED-es megvilágítású Tezaur Gaming Desk-el nemcsak modern, hanem futurisztikus is lesz. Ez a rendkívüli számítógép asztal nemcsak figyelemfelkeltő, de magas szintű munkakomfortot is kínál: A bevont forgácslapból készült munkafelület elegendő helyet biztosít a billentyűzetnek, dokumentumoknak és játék kiegészítőknek, míg több monitor számára is van hely a felső szinten. Az olyan részletek, mint a monitor kábelének behúzásai még igényesebbé varázsolja a bútort. Itt könnyen el tudja felejteni a gondokat néhány órára. A LED világítás is tartozék, melynek színe távirányítóval változtatható. Méretek: Szé / Ma / Mé kb. 160 x 91,1 x 72 cm Ára: 49 000 Ft (Tezaur)

Ár (Ft) : 49000

Rondo fenyő dohányzóasztal

Azonnal vihető❗️ Extravagáns kialakítás, vidékies stílus, könnyen tisztítható felület, és nagyszerű fa megjelenés jellemzi ezt a tömör fenyőből készült Rondo dohányzóasztalt, mely kellemes hangulatot varázsol otthonába. Mérete: 45 cm magas, 100 cm hosszú, 40 cm mély. Ára: 44 000 Ft (Rondo)

Ár (Ft) : 87000 44000

Gurulós, 4 fekete fiókos fém állvány

Azonnal vihető❗️ Gurulós krómozott fém állvány 4 db műanyag fekete fiókkal. Mérete: 33 X 79 X 39 cm. Ára: 15 000 Ft (Gina)

Ár (Ft) : 15000

Hilon fehér fém dohányzóasztal

Azonnal vihető❗️ Hófehér, modern designú dohányzóasztal. Szerkezet anyag vastagsága 13 mm. Mérete: 80 X 35 X 80 cm Ára:23 000 Ft (Hilon)

Ár (Ft) : 23000

Dupla üveg asztalka fekete és fehér színben

Azonnal vihető❗️ Nagyon helyes, dupla dohányzónk érkezett két féle színben, az egyiknek fehér tejüveg a lapja, a váza pedig fehér fém, a másiké pedig fekete üveglap fekete fém vázzal kombinált. Mérete: -50,5 cm magas, 50 cm az átmérője -45 cm magas, 42 cm az . Ára: 20 000 Ft

Ár (Ft) : 20000

Lagos fenyő íróasztal + gurulós tároló

Azonnal vihető❗️ Mivel pár nap és újra becsöngetnek, így szeretnénk iskolakezdős és egyben kreatív, rajzolni szerető gyerkőcöknek és szüleiknek mutatni egy igazán praktikus és időtálló szettet. Ezek a darabok tömör fenyőfából készültek, melyek egy lakkréteget kaptak. Az asztal nem csak a napi tanuláshoz nyújt majd segítséget, de a szabadidős, rajzolós órákat is megkönnyíti. Az asztal lapja dönthető, magassága emelhető, és található rajta papír illetve ceruzatartó hely is. 2 db fiókja van. Mellé tökéletes kiegészítő a hat fiókos, gurulós, szintén tömör fenyőfából készült tároló, mely helyet ad a tanszereknek de a szabadidős tevékenységre használt színezőknek és lapoknak is. Méretek: Az asztal pontos méretei egy rajzos képen ezen poszton belül megtalálhatóak Tároló mérete: 35 x 65 x 40 cm. Szett ára: 54 000 Ft( LAGOS szett)

Ár (Ft) : 54000

Manager fehér fenyő íróasztal

Azonnal vihető❗️ Lakkozott tömör fenyőfából (látható fa erezettel) készült íróasztal rengeteg tároló hellyel és letisztult formával. Fehér színben elérhető, amely a fiúk és lányok szobájába is tökéletes választás. Bal oldalán egy ajtós rész található mely mögött polc van, jobb oldala pedig végig fiókos. A görcsök és csomók minden fenyő típusnál jelen vannak, a festésen is átütnek, mint ahogy a fenyő erezetét is látni lehet. Mérete:145 X 73 X 60 cm. Ára: 49 000 Ft (Manager)

Ár (Ft) : 49000

Rusztikus ,impozáns méretű tömör fa íróasztal

Azonnal vihető❗️ Ingyenes szállítás és összeszerelés 50 km-es körzeten belül, pl. Budapest, Kecskemét, Cegléd, stb… egész területére is❗️ Az előzőleg posztolt Rusztikus szekrényhez tökéletesen passzoló íróasztalt is kínálunk önöknek. Tökéletes megjelenésű ez a kiváló minőségű tömör fenyőfából készült rusztikus íróasztal. Nagyon szép a tartó elemek kidolgozása, teljessé pedig a réz fogantyúk teszik a képet. Robosztus megjelenésű, négy fiókos darab. Mérete: 76 cm magas, 188 cm hosszú, 60 cm mély. Ára: 84 000 Ft ( Vinales)

Ár (Ft) : 149000 84000

Fiókos fa dohányzóasztal

Azonnal vihető❗️ A klasszikus vidéki ház stílusú dohányzóasztal FSC® tanúsítású tömör fenyőfából készült, amely felelősségteljesen kezelt erdőkből származik. Ezenkívül ezt a vidéki ház bútorait Eco-Republic logóval látják el. E szimbólum mögött természetes nyersanyagokból készült fenntartható termékeink állnak, a természet megőrzése érdekében, a jövő generációi számára is. Nagyon kellemes barna festékréteget kapott és még lakkozott is. Mérete: 115 / 77 / 38 cm. Ára: 49 000 Ft

Ár (Ft) : 49000
Scroll to Top