MH Bútor

Székek/Fotelek

Alicante forgófotel

Azonnal vihető❗️ Kellemes zöld színű, mikroszálas aquaclean (nedves ruhával könnyedén tisztítható)szövettel bevont csillag forgótalpas fotelunk érkezett. Engem picit a 70-es évek bútoraira emlékeztet, de anyaghasználatban és minőségben azért a német prémium kategóriába tartozik. Mérete: 85 / 80 cm Ára: 59 000 Ft (Alicante)

Ár (Ft) : 59000

Vito Ergoline 3 motoros BŐR fotel

Azonnal vihető❗️ Ígértük reggel, hogy 2 db fotelt mutatunk be önöknek, nos ő a második Vito Ergoline nevezetű kis csoda. Kellemes mustár színű VALÓDI BŐRREL van bevonva, mely nagyon jól harmonizál a csillag alakú rozsdamentes króm talpal, mely 360 °-ban forgatható. Működtetése egy távirányító segítségével lehetséges, és ez három különböző motort mozdít. Lehet külön a háttámlát, a lábtartó részt állítani, de ezek együttesen is működtethetőek. Illetve rendelkezik az úgynevezett ♥️ egyensúly pozícióval, mely a testnek és a léleknek is teljes megnyugvást jelent. A fejtámla külön mechanikusan beállítható az ön igényeihez mérten. Méretei:Ülés szélessége 50 cm, ülés mélysége 52 cm, ülés magassága 49 cm. Teljes szélessége 68 cm. Ára: 219 000 Ft ((Vito Ergoline)

Ár (Ft) : 219000

Vito Variety mechanikus Tv fotel

Azonnal vihető❗️ Szeretnénk önöknek bemutatni ma is 2 db különlegességet, ezek pedig a Vito Variety tv fotelek két különböző szövettel, mechanikával, de mindkettőre jellemző profi minőséggel és hihetetlen kényelemmel. Az ebben a posztban szereplő fotel legfőbb jellemzője, hogy én azonnal beleszerettem. Na jó, nem ez a legfontosabb, hanem az, hogy első látásra egyszerűen egy tökéletes modell. Ez a barna szín tökéletesen harmonizál a őt körülvevő tölgyfával. Az anyaga folttűrő és vízlepergető aquaclean szövet melynek nagyon jól áll a fehér díszvarrás. Na de ami a lényeg itt az a kényelem! Egy mechanikus karral könnyen beállíthatjuk a megfelelő pozíciót úgy, hogy a háttámlát döntjük a láb rész pedig emelkedik. Különlegessége a ❤️ egyensúly, mely pozíció a testnek és a léleknek is a teljes megnyugvást jelenti. Talpazata tölgyfa, és ezen a talpon könnyen elfordítható a fotel 360 °-ban. A fejtámlája külön mechanikusan beállítható az ön igényeihez mérten. Méretei: ülés szélessége 50 cm, ülés mélysége 55 cm, ülés magassága 50 cm. Teljes szélessége 77 cm. Ára: 149 000 Ft

Ár (Ft) : 149000

Oslo 4 db-os szék szett

Azonnal vihető❗️ Nagyon kényelmes, és mutatós szék szettünk érkezett, finom borítású szürke szövettel és masszív, rozsdamentes vázzal. Méretek: Szé / Ma / Mé kb. 53/89/59 cm Ülésmagasság kb. 49 cm Ülésmélység kb. 43 cm Ára: 76 000 Ft/ 4 db (Oslo)

Ár (Ft) : 76000/4db

Maybe fehér textilbőr dizájn fotel

Azonnal vihető❗️ Rendkívüli bútordarab: a modern INOSIGN fotel divatos kialakítású. A félkör alakú háttámla a kárpitozott “karosszéknek” összetéveszthetetlen megjelenést kölcsönöz. További szép részlet az elegáns króm lábak. A kényelmes övfelfüggesztés, a lélegző poliéterhab kárpit és a stabil, FSC® tanúsítású faváz magas szintű ülési kényelmet biztosít. Fehér minőségi textilbőr a bevonata. Tiszta pihenés lounge stílusban - a modern INOSIGN karosszékkel, kiváló minőségű kivitelezéssel. Mérete ezen poszton belül,az utolsó képen látható. Ára: 45 000 Ft (Maybe)

Ár (Ft) : 45000

4 db-os homok színű Feiburg szék szett

Azonnal vihető❗️ 4 db-os szettben érkezett, homok színű textilbőrös, krómvázas székek. Mérete: Szélesség: 46 cm Mélység: 52 cm Magasság: 100 cm Ülésmagasság: 47 cm Ülésmélység: 41 cm Ára: 48 000 Ft/ 4 db (Freiburg)

Ár (Ft) : 48000 Ft/ 4 db

Cool 15450 kék emelhető magasságú, karfás forgószék

Azonnal vihető❗️ Kék kis pasis asztalkához kék szék illik. Az előzőekben posztolt íróasztalok bármelyikéhez, de főleg a Kevin 7256-os asztalhoz tökéletesen passzol ez a karfás, emelhető magasságú gyerek forgószék. Terhelhetősége 65 kg. Ára: 18 000 Ft (Cool 15450)

Ár (Ft) : 18000

Vilas fehér konyhai pad

Azonnal vihető❗️ Fehér színben érkezett ebből a praktikus és modern padból, melyet legfőképpen étkezőkbe ajánlunk, de a lakás szinte minden részébe be tudjuk illeszteni. Króm lábai vannak, ülőfelülete és háttámlája pedig kényelmes szivacsozott. Mérete: 136 / 87 / 56 cm Ára: 45 000 Ft / db (Villas)

Ár (Ft) : 45000

Madeira 4 db-os szék szett

Azonnal vihető❗️ A MADEIRA étkezőszékek méretei: 58 x 80 x 60 cm (Sz x Ma x Mé) 4 fehér polipropilén műanyag székből álló szett, amelyek nagyon könnyen karbantarthatóak és robusztusak Ezek a székek 4 fém lábon ülnek a nagyobb stabilitás és szilárdság érdekében, és a természetes természetesség érdekében fa utánzattal vannak bevonva. Ezek a skandináv stílusú székek bármilyen asztalhoz és dekorációhoz passzolnak, akár az étkezőjében, akár a konyhában, de még a teraszon is jól mutatnak. Ára: 64 000 Ft / szett

Ár (Ft) : 64000

Cesar 4 db-os szék szett

Azonnal vihető❗️ 4 db-os szettben érkezett ez a CESAR szék,melynek anyaga szürke színű, prémium minőségű textilbőr. Alakjával veszi le igazán az embert a lábáról. Ülőrésze rétegelt lemezből készült, az kapott egy kényelmes habszivacs borítást, és erre került a textilbőr réteg, melyet nagyon mutatóssá tesz a díszvarrás és a süllyesztett gombok. Stabilságát a tömör bükkfa lábak, és a fém összekötések biztosítják. Mérete: 47 / 81 / 53 cm Ára: 68 000 Ft / szett

Ár (Ft) : 68000
Scroll to Top