Ülőgarnitúra, kanapé

Multiflexx 3+3+1

Azonnal vihető❗️ Nos ő sem kék... Hanem szürke...méghozzá világosszürke (előző posztunkban utaltunk ugye a szürke 50 árnyalatára, nos ő az egyik). 3 + 3 + 1-es összeállítású, kisgyermekes családokhoz is tökéletes darabunk érkezett. Tökéletes az anyaga miatt elsősorban, ugyanis szinte ledobja magáról a folyadékot, illetve ha tollal összefirkálják még azt is el lehet róla távolítani “ecetes olló” nélkül, egy megnedvesített ruha segítségével. Nagyon praktikus még az is benne, hogy a hármas részt egy mozdulattal óriási, tökéletes alvás minőségű ággyá lehet alakítani. Kényelmes rugózott az ülőfelülete, a háttámlák párnái pedig levehetőek a kettesről illetve a fotelről. Mérete: Fotel: 95 cm széles, 85 cm mély, ülőfelület magassága 43 cm. Hármas fix: 215 / 90 cm, ülőfelület magassága 43 cm Hármas ágyas: 215 / 98 cm, kinyitva a fekvőfelülete 148 / 192 cm Érték csökkentett termék, mert 2 db apró felületi “dörzsölés” található rajta, ezen poszt utolsó két fotóján mutatjuk. Ára: 304 000 Ft( Multiflexx)

Ár (Ft) : 364000 304000

Angel relax sarokülő

Azonnal vihető❗️ Modern és stílusos sarokgarnitúra, ami otthona igazi gyöngyszeme lesz. Fejtámlái és kartámasza relaxos, tehát az Ön kényelméhez igazítva racsnisan állítható, ágyazható, ülőfelülete nosag rugózatú, és térben is elhelyezhető szépen ívelt és anyagával bevont hátoldala miatt. Anyaga középszürke erős puha szövet, ülőfelülete picit keményebb típusú, rugózott. Mérete: 230 / 300 cm, kinyitva a fekvőfelülete 220 / 140 cm. Elérhető jobbos és balos állásban is. Ára: 359 000 Ft (Angel)

Ár (Ft) : 359000

Multiflex plus kanapéágy

Azonnal vihető❗️ Modern és nagyon helyes kétszemélyes kanapéágyunk érkezett, melyet ívelt karfái és a színek kontrasztjai tesznek igazán mutatóssá. Lehet kétszemélyes fotelként használni, RELAX fotelként, és teljes értékű kényelmes ágyként is. Számomra nagyon kellemes lila színű, nagyon puha, vastag, és strapabíró szövettel van bevonva, és jól állnak hozzá a világosszürke párnák. Ülőfelülete rugózott. Mérete: 170 / 95 cm, kinyitva a fekvőfelülete 120 / 205 cm. Ára: 144 000 Ft (Multiflex plus)

Ár (Ft) : 144000

Lincoln antracit színű kanapéágy

Azonnal vihető❗️ Ez a divatos kanapé, az egyik kedvencünk a mai szállítmányból. Ágyazható és ágyneműtartós. Egyszerű, de annál praktikusabb vonalvezetésű kanapéágy. Kiágyazva a mérete nagy, ami két ember kényelmes fekvését és pihenését biztosítja. Mind az ülőfelület és mind a háttámla ugyanolyan kialakítású: hullámrugós és hideg habos, plusz extra fekvőbetéttel, ami az ülőrészen és a háttámlán is megtalálható. Ennek a kidolgozásnak köszönhetően, aki megpihen rajta, ugyanazt a kényelmet tapasztalja bármelyik oldalára is fekszik. Strapabíró és praktikus kanapé. Az igazi német elegancia, minőség és igényesség látszik ezen a kanapén. Színe szinte fekete (antracit) nagyon puha és vastag, finom tapintású anyag. Nagyon mutatós rajta a 2 db mintás díszpárna ami ajándékként jár hozzá. Mérete: ülőfelület magassága 44 cm, összecsukott mérete 203 / 106 cm, kinyitva a fekvőfelülete 160 / 203 cm. Ára: 189 000 Ft (Lincoln)

Ár (Ft) : 189000

Lincoln világosszürke kanapéágy

Azonnal vihető❗️ Ez a divatos kanapé is a kedvenceink közé tartozik. Ágyazható és ágyneműtartós. Egyszerű, de annál praktikusabb vonalvezetésű kanapéágy. Kiágyazva a mérete nagy, ami két ember kényelmes fekvését és pihenését biztosítja. Mind az ülőfelület és mind a háttámla ugyanolyan kialakítású: hullámrugós és hideg habos, plusz extra fekvőbetéttel, ami az ülőrészen és a háttámlán is megtalálható. Ennek a kidolgozásnak köszönhetően, aki megpihen rajta, ugyanazt a kényelmet tapasztalja bármelyik oldalára is fekszik. Strapabíró és praktikus kanapé. Az igazi német elegancia, minőség és igényesség látszik ezen a kanapén. Színe világosszürke, nagyon puha és vastag, finom tapintású anyag. Nagyon mutatós rajta a 2 db mintás díszpárna ami ajándékként jár hozzá. Mérete: ülőfelület magassága 44 cm, összecsukott mérete 203 / 106 cm, kinyitva a fekvőfelülete 160 / 203 cm. Ára: 189 000 Ft (Lincoln)

Ár (Ft) : 189000

Lava barna altara nubuk ágyas sarok

Azonnal vihető❗️ Gyönyörű barna színű (ezt a második fotó adja vissza, amit kihúzott ágyneműtartóval, közelről fotóztunk) ágyazható, ágyneműtartós, térben elhelyezhető sarokülőnk érkezett. Prémium minőségű német bútor hullámrugós ülőfelülettel, ami hideghabbal van kombinálva. Anyaga nagyon finom tapintású altara nubuk ami könnyen tisztítható. Mivel ezzel az anyaggal van a hátoldala is bevonva, így térben is elhelyezhető. Mérete: 250 / 210 cm, kinyitva a fekvőfelülete 180 / 110 cm Ára: 334 000 Ft (Lava)

Ár (Ft) : 334000

Savona bőr sötétbarna kanapé

Azonnal vihető❗️ Gyönyörű és illatos darabunk érkezett. Ez a sötétbarna VALÓDI BŐRREL bevont hármas kanapé nagyon kényelmes ülést biztosít kellemesen magas háttámlájával és rugózott ülőfelületével, és ha esetleg vendégek érkeznek, akkor egy könnyed mozdulattal ággyá is alakítható. Mérete: 190 / 90 cm, kinyitva a fekvőfelülete 140 / 190 cm. Ára: 159 000 Ft (Savona)

Ár (Ft) : 159000

Lido L form kétféle szürke szövettel

Azonnal vihető❗️ Új modellként érkezett ez a nagyon kellemes sötétszürke és világosszürke szövet anyag kombinációjával bevont RELAX sarokülő, mely tökéletes társa tud lenni egy jó kis pihenéshez. Minden megvan benne ami elengedhetetlen a jó beszélgetésekhez, tévénézéshez, olvasáshoz, vagy akár alváshoz is. A bútor ágyazható, ülőfelülete rugózott, fejtámlái racsnisan állíthatóak minden ülőfelületnél, hogy még jobban fokozzák az ön kényelmét. Van egy óriási ágyneműtartója, és térben is elhelyezhető. Mérete: 200/260 cm, kinyitva a fekvőfelülete 128/185 cm, ülőfelület magassága 42 cm. Ára: 319 000 Ft (Lido L )

Ár (Ft) : 319000

Lido U form

Azonnal vihető❗️ Új modellként érkezett ez a nagyon kellemes szürke szövet anyag és hófehér textilbőr kombinációjával bevont RELAX U form sarokülő, mely tökéletes társa tud lenni egy jó kis pihenéshez. Minden megvan benne ami elengedhetetlen a jó beszélgetésekhez, tévénézéshez, olvasáshoz, vagy akár alváshoz is. A bútor ágyazható, ülőfelülete rugózott, fejtámlái racsnisan állíthatóak minden ülőfelületnél, hogy még jobban fokozzák az ön kényelmét. Van egy óriási ágyneműtartója, és térben is elhelyezhető. Mérete: 200 / 235 / 168 cm, kinyitva a fekvőfelülete 128/255 cm, ülőfelület magassága 42 cm. Ára: 379 000 Ft (Lido U )

Ár (Ft) : 379000

Lido L form szürke-fehér

Azonnal vihető❗️ Új modellként érkezett ez a nagyon kellemes szürke szövet anyag és hófehér textilbőr kombinációjával bevont RELAX sarokülő, mely tökéletes társa tud lenni egy jó kis pihenéshez. Minden megvan benne ami elengedhetetlen a jó beszélgetésekhez, tévénézéshez, olvasáshoz, vagy akár alváshoz is. A bútor ágyazható, ülőfelülete rugózott, fejtámlái racsnisan állíthatóak minden ülőfelületnél, hogy még jobban fokozzák az ön kényelmét. Van egy óriási ágyneműtartója, és térben is elhelyezhető. Mérete: 260/200 cm, kinyitva a fekvőfelülete 128/185 cm, ülőfelület magassága 42 cm. Ára: 319 000 Ft (Lido L )

Ár (Ft) : 319000
2 / 4