Aspen U ülőgarnitúra / kanapé / sarokülő hidrofób szövettel

409.000 Ft

Elérhető szürke színben is, a párna befotózva megtalálható az utolsó képen.

Mérete: a 190 X 350 X 190 cm

Kinyitva a fekvőfelülete 135 X 330 cm

Ára: 409 000 Ft (Aspen)

Kapcsolat

Azonnal vihető❗️

❗️Ingyenes szállítás és összeszerelés 50 km-es körzeten belül, pl. Budapest, Kecskemét, Cegléd, stb… területére, illetve 50 km-en túl is szállítási díj ellenében akár az ország egész területére ❗️ (A bútort több féle környezetben illusztráljuk saját képpel, illetve közeli képeket is mutatunk anyagáról!)

Kellemes, bézs színű, nagyon puha tapintású enyhén fényes, strapabíró anyaggal kárpitozott ülőgarnitúra, mely ágyazható, ágyneműtartós és térben is elhelyezhető. Különlegessége, hogy mindkét oldalán az ottomán rész szimmetrikus, tehát egyforma méretű.

Anyagáról bővebben:

Szövet MONOLITH

A Monolith szövetet egy speciális védőréteggel kezelik, amely hidrofób bevonatot hoz létre. Ez megóvja a folyadék azonnali felszívódásától, visszatartja a vizet és kis cseppecskeket hoz létre a felületen. A 100% poliészterből készült anyag kiemelkedik erejével és lágyságával. A Monolith – a plüsshez hasonlóan – tartós és könnyen ápolható. A szövet felületén lévő cseppek kezeléséhez csak puha rongyot vagy papírtörlőt használjon.

Fontos tulajdonsága a szilárdság és kopásállóság, amelyet Martindale skálán mérnek. Laboratóriumi körülmények között ez azt jelenti, hogy egy bizonyos ciklus után az anyag kopást mutat. Minél nagyobb a szám, annál jobb a kopásállósága. A Monolith szövet 100 000-el büszkélkedhet, a háztartásban használt szokásos anyagoknak körülbelül 20 000.

 

Monolith szövet előnyei:

  • speciális védőréteg – hidrofób bevonat
  • könnyen karbantartható
  • puha plüss szövet

Az ágya nagyon könnyű, kiemelős technikával működik, tehát egy könnyed mozdulattal ággyá lehet alakítani, idősek is lazán tudják kezelni. Ülőfelülete rugózott, melyen minőségi habszivacs található.

Elérhető szürke színben is, a párna befotózva megtalálható az utolsó képen.

Mérete: a 190 X 350 X 190 cm

Kinyitva a fekvőfelülete 135 X 330 cm

Ára: 409 000 Ft (Aspen)